Проблеми “спрощенців” лишаються. ВІДЕО

Share Button

20 березня відбулось засідання Громадської ради при Державній фіскальній службі України, на якому виконуючий обов’язки голови Мирослав Продан публічно відзвітувався про діяльність служби в 2017 році та проінформував присутніх про пріоритети розвитку до 2020 року.

Проте, як завжди, замість обговорення національно важливих регуляторних питань, біля мікрофону вишикувались деякі представники громадськості, які переймаються виключно приватними бізнес-інтересами.

Подібні звернення слід розглядати як схиляння державних службовців до неправових дій і до порушення ними положень Закону України “Про державну службу”.

Громадська рада при ДФС України завдяки зусиллям її лідерів, зокрема – голови Дмитра Олексієнка та керівництва ДФС, є найбільш ефективною за всю історію її існування.

Маємо глибоке переконання, що з приватними питаннями варто звертатися від імені своїх громадських організацій індивідуально, не обтяжуючи членів Громадської ради роллю статистів.

Маємо надію, що зміст запропонованого далі відвідувачам порталу Robotodavets.in.UA відео буде віднесено саме до національного злочину.

Коментарі

kazmetal l.com