«Спеціалізуємось на наданні послуг з вантажоперевезень»

Share Button

Віктор АНТОНЮК:

«Спеціалізуємось на наданні послуг з вантажоперевезень». В умовах децентралізації повноважень місцевих органів влади, наявність в Кам’янець-Подільському районі успішного підприємства, це і соціальна захищеність жителів територіальної громади, переконаний директор автопідприємства Товариства з обмеженою відповідальністю  «Промтехнтранс» Віктор АНТОНЮК.

 

Бліц-дос’є:

АНТОНЮК Віктор Антонович

Директор автопідприємства ТОВ «Промтехнтранс».

Народився 21 лютого 1952 року в селі Рахнівка Дунаєвецького району тоді ще Камянець-Подільській, тепер Хмельницькій області.

У 1959-1967 роках навчався у Вихрівській восьмирічній школі.

Атестат про середню освіту отримав у Дунаєвецькій середній школі №2.

У 1969-1970 роках працював вихователем групи продовженого дня в Ганівській восьмирічній школі.

У 1970-1972 роках – служив у армії.

У 1972-1977 роках навчався у Ленінградському інженерно-економічному інституті за спеціальністю «Економіка. Організація і управління автомобільним транспортом».

З того часу працює у системі автомобільного транспорту України.

З 1989 року – директор авто підприємства ТОВ «Промтехнтранс»

Нагороджений знаком «Почесний автотранспортник».

ТОВ «Промтехнтранс» створене у січні 2006 року. На підприємстві працюють майже 200 осіб.

 

 

Автопарк нараховує 105 одиниць техніки, з них 90 відсотків – великовантажних автомобілів.

Маємо потужну сучасну ремонтну майстерню із станковим господарством. Всі агрегати, складові частини автомобілів повністю ремонтуємо самі.

З року в рік нарощуємо об’єми перевезень. Спеціалізуємось на наданні послуг з вантажоперевезень. Основним споживачем послуг є ПАТ «Подільський цемент».

Наші автомобілісти працюють на території Тернопільської області (ТОВ «Кнауфт Гіпс Скала»), Чернівецької області (ВАТ «Мамалигівський гіпсовий завод).

За останні роки зміцнили виробничу базу, поліпшили умови праці. Працівники забезпечені спецодягом і взуттям, працює їдальня. На роботу працівників перевозимо безкоштовним транспортом підприємства.

Провели реконструкцію виробничої бази. Оновлюємо техніку.

Постійно нарощуємо темпи зростання перевезень.

 

Так за 2016 рік перевезли вантажів у порівнянні з 2015 роком на 15%. Наразі

ТОВ “Промтехнтранс” – є одним з найбільших економічно активних підприємств Кам’янець-Подільського району, яке в складний для країни час функціонує та наповнює Державний та місцевий бюджети. За 2016 рік підприємством сплачено до бюджетів усіх рівнів 7,8 млн.грн. податків і входить на рівні держави в 50 найбільших платників у сфері транспорту. Середня заробітна плата працівників в минулому році склала майже 6, 5 тис. грн..

Підприємство орієнтується на побажання та запити клієнтів, докладаючи максимальні зусилля для задоволення їх інтересів, що стає наслідком тісних, дружніх та взаємовигідних ділових контактів. Хмельниччина сьогодні є важливим транспортним коридором та має зручне  географічне розташування. Область перетинають транспортні шляхи, що зв’язують основні промислові райони України (Столичний, Харківський, Придністровя), а також чорноморські порти із західноукраїнськими областями та країнами Центральної і Західної Європи.

З півночі на південь область перетинають ряд автошляхів, які дають вихід на Білорусь та країни Балтії, Молдову і країни Південно-Східної Європи. Експлуатаційна довжина автомобільних шляхів складає понад 7 тисяч кілометрів. Через область проходять міжнародна автомобільна дорога Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знамянка (через Вінницю) та національна автомобільна дорога Житомир – Чернівці.

Враховуючи, що урядом прийнято рішення про розбудову автомобільних шляхів ми впевнені, що і послуги нашого підприємства, яке спеціалізується саме на вантажних перевезеннях, будуть витребувані.

За бажанням клієнтів роботи можуть виконуватись не лише на теренах Хмельницької області, але і в будь якому регіоні країни. З пропозиціями щодо співпраці можна звертатись за тел. 03849 75980 або ем. promtexntrans@gmail.com

Про якість виконання нами робіт свідчить той факт, що підприємство за плідну співпрацю у галузі своєї діяльності та за виконання професійних обов’язків неодноразово нагороджувалось грамотами, відзнаками та відсутні притензії партнерів.

Необхідно враховувати, що в умовах децентралізації повноважень місцевих органів влади, наявність в Камянець-Подільському районі успішного підприємства, це і соціальна захищеність жителів територіальної громади.

kazmetal l.com