УВАГА! Оновлено план-графік перевірок на 2018 рік (станом на липень)

Share Button

ДФСУ оприлюднила оновлений план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2018 рік з урахуванням коригування (липень 2018 року). Згідно з ним, у 2018 році відбудеться 8518 планових податкових перевірок.

Сьогодні, 16 липня, ДФСУ зробила подарунок бухгалтерам, вкотре оновивши план-графік планових перевірок ДФСУ на 2018 рік.

Як зазначила ДФС,  з урахуванням коригування (станом на 16.07.2018 р.) викладено:

Розділ ІІІ «Документальні планові перевірки платників податків – самозайнятих осіб, які є ФОП або провадять незалежну професійну діяльність» з урахуванням коригування (травень 2018 року) (завантажити)  та Розділ ІV  «Документальні планові перевірки платників податків – юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати ПДФО, військового збору та ЄСВ» з урахуванням коригування (квітень 2018 року) (завантажити) поки що залишено без змін. 

Згідно з оновленим планом-графіком у 2018 році відбудеться 8518 планова податкова перевірка. Це на 62 перевірки більше, ніж у плані-графіку за червень 

Звертаємо увагу! Податківці також раніше оприлюднили довідник структури плану-графіка з кодами груп підприємств у розрізі направлень їх діяльності. З ним можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що до цього плану відбиралися платники податків, які мають ризик щодо несплати податків та зборів, невиконання іншого законодавства, контроль за яким покладено на контролюючі органи. Про це ми розповідали тут>>

Також звертаємо увагу, що  з 23 лютого і до кінця року 24 органи держнагляду мають право прийти на планову перевірку. Серед них – ДФСУ та Держпраці.

Весь перелік можна переглянути за посиланням.

Оновлені плани податкових перевірок за інші періоди дивіться за посиланнями:

Плани перевірок на 2018 рік інших держорганів дивіться у довіднику

За матеріалами «Дебет-Кредит»
Коментарі
kazmetal l.com