На Третьому відкритому економічному форумі

Share Button
18 травня відбувся Третій відкритий економічний форум “Економічне зростання та створення робочих місць: порядок денний для України”, організований Українською радою бізнесу.

Впливати на зміни в державі, які стосуються кожного українця – можливо. На Open Economic Forum у рамках діалогу між владою, громадськістю та бізнесом формуються нові можливості для забезпечення економічного зростання України на засадах відкритості, правової рівності та сучасності.
Дослідження, проведене Київським міжнародним інститутом соціології на замовленням ZN.ua, показує: 32% всього чоловічого населення, та 27% жіночого замислюються над виїздом з України. 45% – готові виїхати за кордон в пошуках більш високого заробітку, 32% хочуть жити в комфортніших умовах, та 5,6% – хочуть виїхати через корупцію, яка поглинула Україну.
До 2050 року в Україні залишиться не більше 32 млн жителів, при цьому частка громадян старше 60 років зросте в півтора рази, – прогнозує Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України.
Форум був покликаний у публічній дискусії, за участі представників влади, бізнес-об’єднань та експертного середовища обговорити та сформувати першочерговий порядок денний для України, реалізація якого дозволить збільшити економічні, соціальні показники країни, створити комфортні умови для життя та ведення бізнесу й стимулювати економічно активне населення залишатися в Україні.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/virtwww/w_robotodavets_4a9c96ac/http/wp-content/plugins/ultimate-responsive-image-slider/layout.php on line 15

Фотозвіт Третього відкритого економічного форуму

На Форумі представили висновки ряду досліджень, у яких проаналізовано можливі моделі контролю ланцюжка постачання товарів в Україну та здійснено порівняння України з країнами ЄС, Азії та Латинської Америки по якості врядування, розміру державних видатків та фіскальному навантаженню на бізнес.
Коментарі

kazmetal l.com