4-8 червня відбудеться Український індустріальний тиждень

Share Button
З 4 по 8 червня 2018 року пройде Український індустріальний тиждень. Під час заходу українські компанії у регіонах зможуть продемонструвати свій потенціал у сфері індустріального розвитку, вибудувати діалог із держструктурами та окреслити можливості співпраці з європейськими партнерами.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Український індустріальний тиждень – це серія регіональних форумів, що будуть реалізовані за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ за моделлю Європейського індустріального дня (EU Industry Day)*.

Завдяки Українському індустріальному тижню підприємства у регіонах зможуть продемонструвати себе у сфері індустріального розвитку, а органи держвлади отримають якісний зворотній зв’язок з метою ефективного формування та реалізації промислової політики.

Пропозиції, що отримають підтримку учасників, будуть внесені до проекту Стратегії розвитку промисловості, що розробляє Мінекономрозвитку, та відповідного Плану заходів до Стратегії.

Ініціювати проведення заходу може будь-яке місцеве бізнес-об’єднання із розгалуженою членською базою, орган держвлади та/або орган місцевого самоврядування, які координуватимуть проведення форуму у регіоні. Організаційний комітет Українського індустріального тижня надає методологічну та консультаційну підтримку.

Критеріями для участі є:
  • сформувати організаційний комітет форуму на рівні регіону;
  • визначити місце та дату проведення форуму в своєму регіоні у період з 4 по 8 червня 2018 року;
  • обрати теми сесійних панелей та визначити коло учасників/спікерів;
  • до 16 травня 2018 року подати заявку на участь, заповнивши анкету за посиланням;
  • забезпечити онлайн-трансляцію заходу;
  • 22 травня взяти участь у  конференц-дзвінку із організаційним комітетом УІТ для уточнення концепції заходу.

Заходи в регіонах передбачають вільний формат, проте найбільш ефективним є проведення декількох тематичних модерованих сесій за участі провідних підприємств, науково-дослідних організацій, бізнес-об’єднань, стартапів, а також органів державної влади та місцевого самоврядування.

Про результати розгляду організаційним комітетом УІТ заявок  від представників регіонів, які відповідають оголошеним вище критеріям, буде повідомлено 18 травня. Після проведення заходів, усі записи та стислі звітні форми також будуть викладені у вільному доступі. Результати заходу планується представити у Києві орієнтовно 21 червня 2018 року, про що буде повідомлено додатково.

Деталі за посиланням: www.industryweek.in.ua.

Коментарі

kazmetal l.com