“Експертний тиждень” CEASC: поставте запитання практикам щодо отримання грантів

Share Button

Якщо у вас є ідея, яку ви прагнете реалізувати, джерелом фінансування вашого проекту можуть стати гранти міжнародних фондів і програм. Зараз українцям доступна ціла низка таких ресурсів, докладний перелік яких ви можете знайти на сайті CEASC. Проте кількість поданих на оголошені конкурси проектів ще досить невисока.

Основні причини: брак докладної інформації, невміння працювати у проектах за європейською методологією, неготовність організацій брати участь у міжнародних консорціумах і коректно виконувати етапи проекту.

Хто може найкраще відповісти на запитання і проконсультувати відносно кроків у роботі з міжнародними грантами? Тільки практики!

Фундація CEASC запрошує приєднатися до проекту «Експертний тиждень», під час якого випускники CEASC, які вже успішно працюють у сфері проектного менеджменту і консалтингу, дадуть відповіді на усі ваші запитання.

Спікерами «Експертного тижня» будуть:

Оксана Замора, Проектний менеджер з 7ма роками досвіду у Відділі міжнародного співробітництва університету та 11 роками досвіду роботи в третьому секторі, з розробки/реалізації міжнародних грантових проектів, зокрема фінансованих ЄК, FAO, ЦЕІ та ЄБРР. Вона також працює як тренер з неформальної освіти та консультант з розвитку бізнесу у питаннях експорту і отримання грантового фінансування, а також є консультантом з міжнародного розвитку університетів. Окрім цього, Оксана – один з небагатьох проектних менеджерів в Україні, який має успішно підтримані проектні заявки до програми Єврокомісї «Горизонт – 2020».

Сергій Голубєв, випускник післядипломної освіти з управління проектами від  CEASC, аналітик, проектний менеджер, ICO – консультант, бізнес – консультант з систем і підходів до управління ризиками.

Олег Демчук, керівник Агенції сталого розвитку “АСТАР”, радник голови Хмельницької обласної ради з питань стратегічного розвитку, голова громадського руху «НЕП», випускник CEASC.

Щоб взяти участь у спілкуванні, приєднуйтеся до групи в ФБ: https://www.facebook.com/groups/160768057853639/

Коментарі
kazmetal l.com