На український бізнес чекають нові контракти

Share Button

Представники литовського та українського бізнесу укладуть нові партнерські угоди у межах ІІІ Українсько-литовського економічного форуму.

8 грудня у Вільнюсі пройде ІІІ Українсько-литовський економічний форум. Традиційно у заході візьмуть участь Президенти обох країн, велика кількість профільних урядовців, представники реального сектору економіки, малого та середнього бізнесу. Організаторами форуму виступають УСПП, Конфедерація промисловців Литви, а також відповідні двосторонні ділові ради.

Цьогоріч комунікації українських підприємців з литовцями дадуть доступ не лише на їх національний та європейський ринок, але й вихід на найбільш потужні маркети та інвесторів.

Литовська компанія Respekto Grupė Ltd, що представляє китайську енергетичну компанію NCPE, зацікавлена у налагодженні співпраці з українськими партнерами з питань реалізації інвестиційних проектів в Україні – інфраструктурних, в сфері телекомунікацій, енергетики.

«BOD Group» висловлює зацікавленість в інвестуванні у проекти сонячних електростанцій у Херсонській та інших областях України. Група компаній UAB «Imlitex Holdings», яка вже імпортує в Литву продукцію більше 6 вітчизняних компаній, також шукає нових партнерів.

Під час форуму говоритимуть про інвестування, відновлювану енергетику, бізнес-середовище та ринок праці. Детальніше – у виступах Ж.Вайчюнаса – міністра енергетики Литви, А.Абромавічюса – колишнього міністра економіки України, Ю.Родевічюса – президента асоціації Східного партнерства та інвестицій, Й.Ярутіса – члена Сейму Литви, представників Єврокомісії тощо.

Захід завершиться В2В зустрічами, прямими перемовинами та підписанням контрактів.

Реєстрація до 4 грудня за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAzpaO6fYr7lUSpG-xPs_BlKPEgKrzUgk5UZJn1EQRdAXQew/viewform?embedded=trueм

 

 

Коментарі
kazmetal l.com