Проблему тіньової економіки можна вирішити лише разом з підприємцями

Share Button

Лише спільно з підприємцями зможемо вирішити проблему тіньової економіки. На цьому в коментарі журналістам наголосила народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», Голова комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна після зустрічі з представниками European Business Association.

«Представники бізнесу отримали інформацію щодо процесу підготовки та особливостей концепції про Національне бюро фінансової безпеки. Планується, що цей документ буде винесено на обговорення в  Національну Раду реформ і представники бізнесу готові долучитися до вивчення концепції у разі її схвалення», – зауважила політик.

Також парламентар повідомила, що обговорювалося  обов’язкове запровадження РРО для суб’єктів господарювання.

“Підприємці вкотре наголосили, що проблема тіньової економіки набула серйозних масштабів. Тому об’єднання зусиль в пошуках вирішення даного питання, зокрема, шляхом фіскалізації операцій, з урахуванням інтересів учасників всього процесу, вкрай актуальний і важливий крок», – зауважила Ніна Южаніна.

Також Голова комітету подякувала представникам Асоціації за активну роботу над питанням запровадження інституту Уповноваженого Економічного Оператора в Україні.

Нагадаємо, що у 2016 році в Україні обсяг “тіньової” економіки становив 1,1 трлн гривень.

http://zrada.today/node/18078

Коментарі
kazmetal l.com