«ДІТА» – ТАМ, ДЕ ТВІЙ ДІМ! БУДУВАТИ ЯК ДЛЯ СЕБЕ.

Share Button

Будувати як для себе – основне правило роботи Приватної фірми   «Діта», яка є одним із лідерів будівельного ринку Хмельницького регіону. За 22 роки своєї історії компанія реалізувала понад 100 проектів. В її арсеналі – адміністративні, комерційні та житлові об’єкти. Зведено понад 1500 квартир. Загальна площа побудованих об’єктів становить 55 323 квадратні метри.

Засновник і власник компанії – Михайло КІПЕРМАН разом зі своєю командою сповідує новітню цивілізаційну будівничу філософію: створювати не будівлі, а концептуально новий світ – органічний, затишний, безпечний і сонячний!

 

Амбітне завдання

З перших днів Приватна фірма “Діта” поставила перед собою амбітне завдання – завоювати свою частку ринку в Хмельницькому. Наголос було зроблено на професіоналів – залучалися тільки кращі фахівці галузі, на цьому, як говориться, не економили. Співробітники «Діти» одержують стабільну й гідну зарплату. За роки свого існування компанія отримала репутацію соціально відповідального роботодавця та сумлінного платника податків.

Починала свою діяльність Приватна фірма «Діта» із скромних ремонтних робіт невеликих обсягів – як ремонтно-будівельне підприємство. Але вже у 1998 році компанія стала генеральним підрядником з виконання будівельно-монтажних і ремонтних робіт споруд Хмельницького технологічного університету Поділля, а з 2000 року відновила будівництво раніше законсервованого університетського інженерно-лабораторного корпусу загальною площею 9000 квадратних метрів.

Бліц-дос’є:

Кіперман Михайло Семенович.

Народився 24 жовтня 1960 року у м. Хмельницькому.

Навчався в Немирівському будівельному технікумі та Вінницькому політехнічному інституті.

Обіймав керівні посади у різних установах. В 1995 році заснував Приватну фірму “Діта”.

Стаж роботи у сфері будівництва понад 34 роки.

З 2006р. по 2015р. обирався депутатом міської ради V  і VI  скликання.

Указом Президента України у 2007 році присвоєно почесне звання “Заслужений будівельник України”.

Одружений, батько 2 дітей.

 

Вийшли на столичний рівень

У 2001 році компанія ПФ «Діта» виграла тендер та виконала роботи з реставрації та оздоблення фасаду Хмельницької філії ВАТ «Укртелеком». У 2002 році її силами було збудовано та введено в експлуатацію торговельний комплекс «Прелюдія» («Максі-дом»), будинок Хмельницької філії АТ «Кредобанк». Цей же рік став своєрідною віхою в діяльності будівельної компанії: була відкрита її філія у Києві.

У 2002 -2005 роках Приватна фірма «Діта» звела і ввела в експлуатацію торгівельний центр «Атріум» по вул. Проскурівській, 63; виконала ремонтно-реставраційні роботи у сесійній залі Хмельницької обласної ради; провела реконструкцію будівлі міського енергозбуту; ввела в експлуатацію ресторан «Енеїда» та приміщення Хмельницького університету управління та права. Також було виконано велику кількість ремонтно-оздоблювальних робіт на інших об’єктах Хмельниччини.

 

Кращі на тендерних торгах

За результатами проведених торгів ПФ «Діта» вигравала тендери на виконання ремонтно-будівельних робіт приміщень Хмельницької обласної ради та обласної державної адміністрації, Хмельницької міської ради, обласного управління Національного банку України, обласної фірми «Кіновідеопрокат», обласної філармонії, обласної бібліотеки, Хмельницької міської лікарні, обласної лікарні та поліклініки, обласного театру ляльок, ПАТ «Хмельницькгаз», міської прокуратури, Кам’янець-Подільського архіву, готелю «Меджибіж», Вовковинецької школи-інтернату, реконструкцію приміщень державної податкової служби з прибудовою та інших установ.

Слід зауважити, що у своїй роботі компанія «Діта» використовує найсучасніші технології виробництва і будівельні матеріали європейської якості.

У 2014 році був оприлюднений рейтинг підприємств на підставі показників фінансово-господарської діяльності. Серед великих та середніх підприємств Хмельницької області ПФ «Діта» отримала перше місце (золото) рейтингу за сумою показників: «Прибутковість та ліквідність», «Масштаби виробництва та платоспроможності», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів», «Інвестиційна привабливість». Завдяки таким високим результатам компанія здобула почесне звання «Лідер будівельної галузі 2014», що підтверджено національним сертифікатом, виданим Науково-інформаційним центром статистичних досліджень, редакцією журналу «Торгово-промислова Україна», оргкомітетом міжнародного рейтингового Союзу Національних бізнес-рейтингів.

 

Від покликання до визнання

За гідне виконання виробничих завдань, високу якість будівництва компанія неодноразово відзначалася подяками, почесними грамотами та дипломами Хмельницької міської та обласної рад. Перемога в рейтингу – ще одне підтвердження статусу компанії.

За роки своєї діяльності Приватна фірма «Діта» збудувала та ввела в експлуатацію велику кількість житла. На її рахунку – багатоповерховий житловий будинок поліпшеного планування по вул. Парковій (38 квартир); житловий 99-квартирний будинок по вул. Городовікова; 115-квартирний житловий будинок по вул. Залізняка; 34-квартирний і 108-квартирний житлові будинки по вул. Інститутській; 30-квартирний житловий будинок по вул. Заводській у місті Деражня.

У 2014-2015 роках «Діта» завершила будівництво 9-поверхового 78-квартирного житлового будинку по Старокостянтинівському шосе; 45-квартирного житлового будинку по вул. Інститутській, 6-А (І-черга будівництва) м. Хмельницького.

Серед новобудов – 78-квартирний житловий будинок по проспекту Миру; 120-квартирний житловий будинок по Старокостянтинівському шосе, 5-В, ІІІ черга будівництва; 60-квартирний житловий будинок по вул. Озерна, 14-А; 80-квартирний житловий будинок по вул. Молодіжна, 2/1-Д, дві черги.

Сьогодні будуються житлові комплекси: «Автограф» по вул. Молодіжній, 8/5-А; «Родинний затишок» по вул. Молодіжній, 2/1-Д; «Брістоль» по вул. Зарічанській, 3/2-В; «Левада» по Старокостянтинівському шосе, 5-B; «Барбарис» по вул. Озерна, 14-А.

Усі об’єкти оснащенні енергозберігаючими технологіями – двокамерними склопакетами, автономним опаленням, водо-, газо- і електролічильниками, зовнішнім утепленням фасаду. Комфорт усередині житлових комплексів створюють безшумні ліфти, броньовані вхідні двері, панорамні вікна. Внутрішні роботи виконанні високоякісно: стяжка підлоги і штукатурка стін «по маяках». До квартир підведені всі комунікації – кабель ТВ, Інтернет, телефон і домофон.

 

Унікальний «Eurovillage»

Нові житлові комплекси мають зручне розташування: транспортна розв’язка, розвинена інфраструктура, облаштовані території, дитячі майданчики.

Окремої уваги заслуговує містечко клубного типу «Eurovillage». Воно – наочне уособлення нової філософії нерухомості, яку сповідує ПФ «Діта»: створювати не будівлі, а концептуально новий світ – органічний, затишний, безпечний і сонячний.

  

Унікальний дизайн та форма будинку в «Eurovillage» створює відчуття автономності та комфорту. Кожен мешканець стає власником не тільки помешкання, але й огородженої земельної ділянки (від 2 соток). Це – один з небагатьох житлових масивів у Хмельницькому, де житло побудоване з дотримання абсолютно всіх будівельних норм. До речі, міські інженерні споруди та комунікації, що забезпечують електро-, водо-, газопостачання, водовідведення, а також телефонні та інтернетмережі, побудовані із сучасних матеріалів. У будинку встановлені шестикамерний профіль, двокамерний склопакет на три скла, індивідуальне опалення, водо-, газо- і електролічильники.

Будинки зведені у півтори цегли, утеплені сучасними матеріалами товщиною 100 мм, оздоблені облицювальною цеглою з елементами декоративного кахлю, штукатурка на силіконовій основі надає екстер’єру практичності. Особливого шарму та довершеності будинків надають поручні, розташовані на лоджіях та зовнішніх сходових маршах. Монолітне перекриття товщиною 120 мм гарантує міцність, надійність та тривалий термін експлуатації. Покриття даху – металочерепиця «33 хвиля».

Котеджі «Eurovillage» гнучкі у плануванні – є варіант з гаражем та без гаража; з підвалом чи без нього. Містечко оточене надійною огорожею. Прибудинкові пішохідні та автодороги умощені бруківкою. На території «Eurovillage» будуть облаштовані дитячий і спортивний майданчики, озеленена територія.

Розташоване містечко у межах міста, за дві хвилини від проспекту Миру, навпроти Дендропарку. Довершеність об’єкту не залишить байдужими жодного поціновувача власного простору.

 

Житло, де хочеться жити

Варто сказати, що Приватна фірма «Діта» зводить об’єкти не лише в Хмельницькому, але й в інших містах області. Зокрема, у місті Городок будується житловий комплекс «Щасливий», який матиме власну електропідстанцію (АТП), газорозподільний пункт, водомірний вузол з загальними лічильникам, плюс кожна квартира оснащена власним лічильником.

У місті Деражня вже збудовано та введено в експлуатацію 5-поверховий 60-квартирний будинок по вул. Заводській, 1-Г.

Зараз ПФ «Діта», як самодостатній учасник ринку, володіє всіма ресурсами, необхідними для ведення будівельних робіт будь-якої категорії складності. У компанії потужна промислова база, власна техніка всього виробничого спектру: автотранспорт, баштові та автомобільні крани, інші вантажопідйомні механізми, засоби малої механізації. Додайте до цього бездоганну корпоративну репутацію, високу трудову дисципліну. Ось чому ПФ «Діта» має благородний імідж надійного і відповідального партнера. Ось чому вона дає життя новим яскравим проектам, які прикрашають вулиці міст і роблять навколишнє середовище комфортнішим. Для тисяч українських сімей компанія зводить якісне нове житло, таке, в якому хочеться жити!

 

     

 

 

Вул. Європейська, 5 (5-й поверх) 29000 м. Хмельницький

+38 (0382) 619 777; +38 (067) 381 20 45; email: market@dita.ua.

Підготував Анатолій НІКОЛАЄВ

Коментарі
kazmetal l.com