Микола Поворозник привітав майбутніх медиків із початком навчального року

Share Button

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник взяв участь в урочистій церемонії посвяти у студенти, яка відбулася сьогодні у Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця.

«Я щиро вітаю вас із першою у житті професійною перемогою – вступом до найавторитетнішого медичного вишу України! У славетних стінах Національного медичного університету імені Олександра Богомольця здобували знання знамениті медики, імена яких сьогодні прославляють нашу країну в усьому світі! Тут працювали та працюють великі науковці, роботи яких використовують сотні тисяч лікарів! Мабуть кожен із нас ще з дитинства чув та знає, що професія медичного працівника – найважливіша та найгуманніша у світі. Та я скажу інакше. Простіше та пряміше: в очах хворого лікар подібний до Бога. Саме до лікаря у нелегку годину недуги звернені всі наші сподівання та надії. Будь ласка, пам’ятайте про це під час навчання, не забувайте під час майбутньої роботи, згадуйте у часи втоми!», – сказав Микола Поворозник.

Він зауважив, що цього року лави столичних лікарів поповнили близько 400 випускників медичних вишів.

«Я впевнений, що за деякий час і ви так само допомагатимете киянам бути здоровими! Ми чекаємо на вас – молодих, обізнаних, натхнених! Пориньте у навчання з головою, але не забувайте, що студентське життя – ще й сама весела пора! Навчайтеся із завзятістю та задоволенням! Хай вам щастить!», – зауважив Микола Поворозник.

 

http://kievcity.gov.ua/news/53859.html

kazmetal l.com