В ААУ створили комітет захисту бізнесу

Share Button

В Асоціації адвокатів України створено новий комітет з питань захисту бізнесу, активів та прав інвесторів. Його завданням визначено розвиток та зміцнення ролі адвокатури для захисту бізнесу.

Як повідомили в ААУ, презентував комітет на VI Всеукраїнському форумі ААУ з публічного права його голова – Олег Вдовичен.

Комітет має на меті об’єднання на одній платформі адвокатів для професійного розвитку та обміну досвідом, а також покращення рівня надання правової допомоги у сфері захисту бізнесу. Оскільки нестабільність законодавства, його постійне реформування, непомірний тиск та неправомірні дії з боку правоохоронців, контролюючих органів змушують адвокатів постійно слідкувати за змінами «правил гри» та бути на сторожі своїх клієнтів.

Не менш важливою метою комітету є сприяння підвищенню правової культури серед представників бізнес-середовища та популяризація ААУ як надійного помічника адвоката

Серед завдань комітету:

– Проведення круглих-столів, бізнес-сніданків, зустрічей та інших заходів для адвокатів та представників бізнесу;

– Обговорення та сприяння оперативного вирішення практичних проблемних питань захисту бізнесу;

– Налагодження ефективного діалогу та залучення до роботи Комітету представників державних органів та бізнесу;

– Вироблення правових пропозицій щодо удосконалення законодавства у сфері захисту бізнесу та участь у нормотворчій діяльності;

– Висвітлення проблемних питань захисту бізнесу у ділових та фахових виданнях України.

 

http://zib.com.ua.

Коментарі
kazmetal l.com