КУЦЕНКО: «2017-Й МАЄ ПЕРСПЕКТИВИ  СТАТИ РОКОМ РОЗВИТКУ ЮСТИЦІЇ»

Share Button

2017 рік має перспективи стати роком розвитку системи юстиції в Україні та полегшення життя українців. Про це начальник Головного управління юстиції у місті Києві заявив з нагоди підсумків року роботи поточного складу уряду

Оцінюючи результати роботи системи юстиції за рік, він сказав: «Нам вдалося виконати те, що обіцяли. Ми прийшли на тлі кризи в юстиції, проте розпочали реформувати систему і нам вдалося заплановане. На всеукраїнському рівні ми запустили проект «Он-лайн будинок юстиції» https://online.minjust.gov.ua/ , яким вже скористалося більше 260 тисяч громадян. Відтепер зареєструвати та ліквідувати бізнес можна он-лайн. Віднині свідоцтва про народження видаються безпосередньо у пологових будинках разом із пропискою та матеріальною допомогою на дитину. Міністр юстиції Павло Петренко започаткував навчання англійської мови безкоштовно на сайті http://www.lingva.ua/. Також наша команда запровадила видачу легальних документів на тимчасово окупованих територіях, реалізуємо реформу пенітенціарної служби, а також державної виконавчої служби України».

Також Куценко зазначив, що його управління вже працює над розробкою нових електронних послуг, якими можливо буде скористатися в електронному режимі. Близько ще 40 нових послуг стануть доступними он-лайн в рамках проекту «Он-лайн будинок юстиції».

Коментарі
kazmetal l.com