«Нафтогаз України» розширює наглядову раду

Share Button

29 березня на засідання Уряду було ухвалено рішення про розширення персонального складу наглядової ради НАК «Нафтогаз України» до 7 членів, чотири з яких повинні відповідати критеріям незалежності, а три інших – представляти інтереси держави, інформує прес-служба Мінекономрозвитку.

Як відомо, в 2016 році Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств при Мінекономрозвитку визначив 3 кандидатів на посади незалежних членів наглядової ради НАК «Нафтогаз України»: Маркуса Річардса, Пола Уорвіка та Чарльза Проктора. Також держави були призначені Юлія Ковалів та Володимир Демчишин.

Відтак, Уряд вирішив врахувати результати проведеного у 2016 відбору та оголосити конкурсний відбір на одного незалежного члена наглядової ради НАК «Нафтогаз України». Незалженим членом наглядової ради може бути особа, яка не посідає виборні посади та не є посадовою особою органів державної влади або органів місцевого самоврядування. Крім того кандидат на незалежного члена наглядової ради повинен бути вільний від будь-яких матеріальних інтересів, або відносин з підприємством.

Водночас, буде визначено кандидатура одного представника держави у наглядовій раді, відповідно до порядку, який визначено Постановою КМУ №143 від 10 березня 2017 року.

Заяви для участі у конкурсному відборі приймаються протягом 14 робочих днів з дати оприлюднення оголошення про про проведення конкурсного відбору за адресою: 01008, м.Київ, вул. М.Грушевського, 12/2.  Перелік необхідні документів:

  • копія документу, що посвідчує особу, копія трудової книжки або документів, що підтверджують наявність досвіду роботи;
  • резюме;
  • згода на обробку персональних даних;
  • рекомендації (за наявності);
  • заява щодо відповідності критеріям члена наглядової ради;
  • мотиваційний лист.

 

Коментарі

kazmetal l.com