East Invest 2 відкриває реєстрацію на фінальну серію заходів для бізнес-асоціацій в Україні

Share Button

23 – 27 січня 2017 року в рамках програми East Invest 2 в МІМ-Київ відбудеться фінальна серія ділових заходів для бізнес-асоціацій EU4Business Week

Організатори: Бізнес-школа “МІМ-Київ”, Реміснича палата України, компанія «Business Gathering», у партнерстві з Лігою ділових і професійних жінок України та Радою підприємців Одеси.

РЕЄСТРАЦІЯ

Протягом тижня представники сектору малого і середнього бізнесу дізнаються про існуючі можливості залучення фінансування, освоять нові навички ведення переговорів та ефективного нетворкінгу, а також зможуть висловити власні пропозиції для виходу з економічної кризи та покращення бізнес-клімату.

Тиждень почнеться з організованого в новому практичному форматі «Фандрейзинг-форуму», де представники бізнесу та профільних асоціацій зможуть не тільки дізнатися про поточні програми технічної допомоги (Horizon2020, COSME, EEN), а й сформувати міні-консорціуми для їх подальшої реалізації.

У вівторок, середу та четвер відбудуться унікальні безкоштовні семінари «Ефективні переговори» від Українського центру медіації із залученням кращих вітчизняних та німецьких фахівців. Учасники тренінгів зможуть попрактикувати навички спілкування, що дійсно сприяють досягненню бізнесових та соціальних цілей.

Тиждень завершить Круглий стіл: «Позиція українського бізнесу до державної влади та міжнародної спільноти», де організації підтримки МСБ за фасилітації з боку іноземних експертів, сформують план дій для стейкхолдерів державно-приватного партнерства щодо реалізації пріоритетних економічних реформ в Україні.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Участь безкоштовна. Детальна програма заходів буде надіслана у четвер після реєстрації. 

Місце проведення: Бізнес-школа МІМ-Київ, вул. Шулявська, 10 / 12 B

Контактні особи: 

Анастасія Баклан, Національний координатор PPD East Invest 2 в Україні (з питань контенту)
anastasia.baklan@ppd-network.org, +38 093 460 87 03

Єлизавета Мірошниченко, Генеральний секретар Ремісничої палати України (з питань партнерства та участі)
e.miroshnichenko@ukrrp.org, 098 562 +38 44 44

Коментарі
kazmetal l.com