Я не терпітиму знущань з підприємців – Гройсман

Share Button

Сьогодні у Клубі Кабінету міністрів відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з представниками бізнес-спільноти країни.

“Хочу ще раз підтвердити, що ніхто не терпітиме (і я як Прем’єр-міністр) знущань з підприємців. Робіть сумлінно свою справу, піклуйтеся про державний інтерес, але не переходьте ту грань, яка знищує український бізнес, тому що за цією межею для кожного представника ДФС, митниці, інспекції, поліції буде все більш небезпечно”, – заявив Володимир Гройсман.

“Для нас і для мене особисто є абсолютним пріоритетом, щоб кожен підприємець в Україні був успішним, оскільки на його плечах сьогодні стоїть економічне сьогодення та майбутнє нашої держави. Тому я закликаю всіх до взаємодії, до відкритого діалогу. І хочу вам пообіцяти, що за кожним таким випадком буде відповідальність. Кого б це не стосувалося, будь-якої посадової особи будь-якого рівня. Тут у мене авторитетів немає. Я хотів би, щоб ми всі нарешті зрозуміли, що у кожного є своя відповідальність, свої повноваження, і зловживати цим просто вже неможливо”.

 

Коментарі
kazmetal l.com