Як вноситься розмінна монета в РРО відокремленими підрозділами

Share Button

Операція «службове внесення» використовується для реєстрації суми готівки, яка зберігається на місці проведення розрахунків на момент реєстрації першої розрахункової операції, що проводиться після виконання фіскального звітного чека (Z-звіту).

У разі якщо відокремлені підрозділи юрособи здійснюють готівкові розрахунки виключно із застосуванням РРО та веденням КОРО, без ведення касової книги за місцем розташування, у межах, що не перевищують установлений ліміт каси, після внесення розмінної монети до пам’яті РРО з використанням операції «службове внесення» за умови, якщо РРО типу «Марія – 301 МТМ» в автоматичному режимі переносить (відображає) залишок коштів із кінця робочої зміни дня на початок робочої зміни дня, операцію «службове внесення» повторювати не потрібно.

Унесення чи видача готівки з місця проведення розрахунків повинні реєструватися через реєстратор розрахункових операцій із використанням операцій «службове внесення» та «службова видача», якщо таке внесення чи видача не пов’язані з проведенням розрахункових операцій. Крім того, операція «службове внесення» використовується для реєстрації суми готівки, яка зберігається на місці проведення розрахунків на момент реєстрації першої розрахункової операції, що проводиться після виконання фіскального звітного чека (Z-звіту) (п. 6 р. ІІІ Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міндоходів від 28.08.2013 р. № 417).

Коментарі
kazmetal l.com