Остаточний план митної реформи з’явиться в середині серпня

Share Button

Експерт з питань митної політики Інституту суспільних досліджень Юрій Федчишин вважає, що після початку впровадження митної реформи можна буде очікувати появи перших результатів вже через три місяці.

В уряді анонсували проведення податкової та митної реформи. Експерт з питань митної політики Інституту суспільних досліджень Юрій Федчишин повідомив в ефірі радіостанції Голос Столиці повідомив, що на даний момент план реформи допрацьовується і узгоджується.

«Якщо буде в найбільш широкому варіанті прийнята митна реформа, вона повинна домалювати всі основні проблеми, які існують на митниці, і, в принципі, такий план можна реалізувати з першими результатами місяця через три, а якимись вже фундаментальними результатами через рік, а через два зміцнити ці результати. Але потрібно чекати десь ще до середини липня-серпня, щоби в остаточному вигляді цей план реформ був опублікований», – прогнозує Федчишин.

Експерт зазначив, що якщо митна реформа буде прийнята в тому вигляді, в якому зараз існує проект, то можна також очікувати повного перегляду кадрової політики, як це було у випадку з патрульною поліцією.


Джерело: 
newsradio.com.ua

Коментарі
kazmetal l.com