Законопроект № 2142а: дедлайн 30 червня

Share Button

Шановні колеги! Запрошуємо взяти участь в обговоренні законопроекту № 2142а, що спрямований на покращення умов експорту високотехнологічної несировинної продукції українських виробників., яке відбудиться 1 липня 2016 року з 13.30 до 16.00.

Захід відбудеться за адресою: вул.Садова, 3, к.211 (конференц-зала Комітету ВРУ з питань промислової політики та підприємництва). Вхід через прохідну по вул.Садова, 3-а о 13.15. При собі необхідно мати паспорт.

В програмі передбачається 2 модулі:
1) моделювання впровадження положень законопроекту в діалозі з представниками різних бізнесових сфер (згідно статті 8 законопроекту та можливих додаткових сфер) та розробників законопроекту;
2) підсумкове обговорення конкретних пропозицій, що надійшли до адміністрації проекту «Академія сучасного політика» станом на 18.00 30 червня від запрошених експертів та інших бажаючих долучитися до обговорення на електронну адресуaspmetodyst@gmail.com або ж через онлайн-сервіс для збору пропозицій http://e-zakon.org/2142a/ (http://e-zakon.org/doc/2142a/index).

Для участі в заході необхідно зареєструватися, надіславши до 14.30 30 червня (четвер) на адресуaspmetodyst@gmail.com наступну інформацію: 
1) ПІБ
2) назву організації, яку представляєте
3) посада в зазначеній організації.
4) сфера діяльності організації, яку представляєте.
Ознайомитися з ключовими дискусійними питаннями, сформованими за результатами попередньої зустрічі, Ви можете ознайомитись за посиланням   http://finance.obozrevatel.com/business-and-finance/04957-v-rade-proveli-ocherednoj-tur-obschestvennogo-obsuzhdeniya-zakonoproekta-ob-eksportno-kreditnom-agentstve.htm ).

Нагадуємо як саме слід долучатися до онлайн-обговорення.

Після переходу на сторінку www.e-zakon.org/2142a/ необхідно:
1) натиснути на кнопку «Приєднатися до обговорення»;
2) натиснути на кнопку «Реєстрація» тут http://prntscr.com/bkvw4f ;
3) зареєструватися через акаунт в соц.-мережах або ж створити новий акаунт в системі платформи «Є закон»http://prntscr.com/bkvx3n;
4) перейти до безпосереднього внесення пропозицій тут http://e-zakon.org/doc/2142a/index, для чого необхідно обрати статтю (натиснути на неї в меню ліворуч), в якій бажаєте внести зміни, і виділити фрагмент тексту, стосовно якого саме маєте пропозиції;
5) після виділення фрагменту тексту з’явиться «олівець», на який потрібно натиснути і відкриється вікно для внесення пропозицій. Не забудьте зберегти свої напрацювання, натиснувши на кнопку «додати».

 

Коментарі
kazmetal l.com