16-17 червня відбудеться щорічна конференція на тему розвитку українського бізнес-середовища

Share Button

Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) запрошує до участі у щорічній конференції «Розвиток українського бізнес-середовища: від усвідомлення викликів до конкретних дій».

Захід відбудеться 16-17 червня 2016 р. в Києві з 9:00 до 17:30 у бізнес-центрі «Парус» за адресою: вул. Мечникова 2, конференц-зал, 3-й поверх.

Метою конференції є представлення результатів роботи Програми USAID ЛЕВ за пріоритетними напрямами, окреслення напрямків діяльності та можливостей для співпраці з організаціями, завданнями яких є захист та просування інтересів малого та середнього бізнесу (МСБ), а також покращення середовища для ведення бізнесу.

Програма заходу передбачає пленарні сесії та майстер-класи, в рамках яких будуть обговорені питання підвищення потенціалу бізнес-асоціацій, сприяння експорту МСБ та комунікацій з іноземними бізнес-партнерами.

Для підтвердження участі у конференції необхідно заповнити реєстраційну форму і надіслати її на адресу п. Ірини Собецької, координатора подій та логістики (irina@kse.org.ua), не пізніше 13 червня 12:00. Відбір учасників буде здійснюватися шляхом анкетування. Підтвердження участі буде отримано після розгляду надісланої анкети.

У разі виникнення будь-яких запитань можна звертатись до пані Ірини за телефоном: +38 044492 80 12

АНКЕТА УЧАСНИКА

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА

 

Коментарі
kazmetal l.com