Чесно робити бізнес в Україні неможливо

Share Button

В Україні неможливо абсолютно чесно вести бізнес. Про це в ефірі “5 каналу” в програмі “Підсумки дня” заявив політичний експерт Бачо Корчілава.

“Більше року, як помер Каха Бендукідзе (грузинський реформатор – 5.ua). Він з 2010 року активно їздив в Україну. І він постійно говорив, що для початку необхідно оголосити фінансову амністію, тому що в тих умовах, за яких існує ця країна, робити бізнес по-чесному не можна. Ось пан Сольвар (нардеп від БПП – 5.ua) теж бізнесмен. Я думаю, якщо він відверто буде розповідати, він стільки цікавого нам розповість!” – сказав він.

Корчілава наголосив: “Нехай вам жоден бізнесмен не розповідає, що він свої гроші заробляє по-білому! Для цього (вести чесно бізнес в Україні – 5.ua) робиться все дуже просто: спочатку оголошується фінансова амністія і змінюється законодавство. Все, що ми зараз бачимо у справі Порошенка – це максимум адміністративна відповідальність заплатити штраф. Його легше заплатити і сказати перед суспільством, що так, я зробив щось неправильно. Набагато цікавіше справа Труханова, який незрозуміло хто виявився, набагато цікавіше, що там стосовно Лазаренка”.

Джерело: http://www.5.ua

Коментарі
kazmetal l.com