Для підприємців хочуть створити сервіс щодо звітності

Share Button

Кабміну збираються доручити створити інтернет-ресурс «Мій звіт», що буде містити актуальну, на момент запиту або на визначену дату, інформацію стосовно бухгалтерської, фінансової, податкової, статистичної та іншої звітності.

Створення такої системи передбачено проектом постанови ВР №4167 “Про доручення Кабінету Міністрів України щодо створення Інтернет-ресурсу “Мій звіт”.

Передбачається, що ресурс працюватиме за принципом персонального кабінету юридичної особи/фізичної особи – підприємця та буде безоплатним для кінцевих користувачів.

Персональний кабінет юридичної особи/фізособи – підприємця на ресурсі «Мій звіт» – це особиста сторінка в мережі Інтернет, призначена для отримання інформації щодо

необхідності подачі відповідної бухгалтерської, фінансової, податкової, статистичної та іншої звітності, містить форми такої звітності (бланки), кінцеві терміни її подачі, назви, місцезнаходження та контакти відповідних структурних підрозділів органів, що адмініструють та приймають звітність.

Доступ до персонального кабінету здійснюється шляхом введення:

– ідентифікаційного коду юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України;

– реєстраційного номера облікової картки платника податків або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків) фізособи – підприємця.

 

http://zib.com.ua/ua

Коментарі
kazmetal l.com