Засідання Антикризової ради громадських організацій України

Share Button

Наступного тижня у Верховній Раді України планується розгляд  Звіту про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році.

Ця подія збіглася у часі із накопиченням  загрозливих чинників у соціально-економічній сфері, негативні наслідки яких формують значні виклики для стабільності загальної ситуації в Україні. Низька результативність виконання Угоди про коаліцію депутатських фракцій «Європейська Україна» у Верховній Раді України восьмого скликання та Програми діяльності уряду у 2015 році, на фоні відсутності належної підтримки законодавчих ініціатив уряду парламентською, відсутність необхідної координації та взаємодії у форматі Верховна Рада – Кабінет Міністрів обумовили помітне зниження якості функціонування системи державної влади. Означене відбувається на тлі відсутності у влади пріоритетів та стратегії економічного розвитку для консолідації суспільства в умовах кризи,  ігнорування нею зусиль національного бізнесу щодо налагодження повноцінного взаємовідповідального діалогу.

Антикризова рада громадських організацій протягом 2015 року послідовно виступала з позицій необхідності  підтримання ефективних комунікацій із владою, висловлюючи пропозиції з найбільш вагомих напрямків діяльності уряду.

З урахуванням цього 12 лютого 2016 року (п’ятниця) відбудеться засідання Антикризової ради громадських організацій України, присвячене експертному розгляду матеріалів Звіту про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році.

Засідання відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 34, УСПП,  конференц-зал (3-й поверх).

Початок заходу об 11:00. Реєстрація учасників – з 10:30.

До участі запрошуються представники Антикризової ради громадських організацій України, галузевих асоціацій та організацій роботодавців, бізнесу, наукових організацій та засоби масової інформації.

Запрошуємо Вас до участі. Звертаємо Вашу увагу, що попередня реєстрація є обов’язковою.

Відомості про участь (П.І.П., посада, контактний телефон чи e-mail)  просимо  надати  до 14.00 11 лютого 2016 року за тел.(044) 270 6826, e-mail: ed@uspp.org.ua .

З матеріалами Звіту про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році можна ознайомитись за посиланням http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248703577&cat_id=246711250.

Коментарі
kazmetal l.com