Громадське обговорення результатів виконання державної регуляторної політики та дерегуляції у сфері господарської діяльності

Share Button

21 січня відбулося громадське обговорення результатів виконання державної регуляторної політики та дерегуляції у сфері господарської діяльності.

Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна представила аналітичний звіт про діяльність ДРСУ за 2015 рік, у якому проаналізовано нормативно-правові акти органів влади всіх рівнів на відповідність принципам державної регуляторної політики, таких як: доцільність, ефективність, адекватність, врахування громадської думки, збалансованість, передбачуваність та прозорість. Ксенія Ляпіна наголосила, що “курс на дерегуляцію, реформування дозвільної системи – все це можливо тільки за активної участі громадськості, бізнес-спільноти”.

Під час заходу учасники обговорили такі питання

– стан упровадження регуляторного законодавства органами влади;

– результати реформування дозвільної та ліцензійної систем;

– проблеми оптимізації контрольно-наглядової сфери;

– темпи дерегуляції в окремих галузях господарської діяльності.

Лідери громадських об’єднань підприємців та бізнесу з усіх регіонів, міжнародні та вітчизняні партнери,  представники науково-експертного середовища, органів державної влади, народні депутати України мали змогу висловити свої думки та пропозиції щодо покращення роботи ДРСУ.

Детально ознайомитися зі звітом можна на офіційному сайті ДРСУ  http://www.dkrp.gov.ua/

Коментарі

kazmetal l.com